najsigurnije
PULS GRADA · auto

Euro NCAP je nezavisni evropski program za ocenjivanje novih automobila lociran u Briselu, a osnovan 1997. godine. Oni se bave testiranjem bezbednosti vozila, te su i ove godine napravili listu najsigurnijih vozila za 2016. godinu.

Ako želite da kupite novi automobil, a sigurnost vam je visoko na listi prioriteta, pogledaćete izveštaj koji je podneo Euro NCAP. Objavljeni su rezultati testova za ovu godinu. Rađeni su na automobilima kupljenim u prodavnicama širom Evrope, koje su birane slučajnim uzorkom.

Možda eto niste znali, ali da, postoji i organizacija koje se bavi procenom toga koji su automobili najsigurniji za vožnju. I to je dobro znati, što više informacija to je sigurnost na putevima veća. A sigurno je da vas interesuje kako su testirani modeli rangirani. Proverite to u našoj galeriji.

Najsigurniji automobili u 2016. godini (prvi deo)Otvori galeriju

Toyota Prius je na prvom mestu, a ako vas interesuje više o radu i rezultatima Euro NCAP-a, to pogledajte ovde.

auto Portreti automobila u Njujorku 70-ih Ford Fiesta Ford Fiesta: I dalje najprodavaniji mali automobil u Evropi auto U Napulju postoji groblje automobila auto Njihovi automobili su najoriginalniji · ·