Dodeljene nagrade za korporativno volontiranje
U VAZDUHU · promo

Eurobank je dobitnik nagrade za korporativno volontiranje, za projekat “Eurobank – Godina dobrih dela”. Ovo priznanje dodeljuju „Forum za odgovorno poslovanje“ i „Smart kolektiv“ sa ciljem da se prepoznaju i promovišu kompanije koje, osim novčanih sredstava, ulažu vreme i veštine svojih zaposlenih u razvoj lokalne zajednice.

Aktivnosti u okviru projekta Godina dobrih dela bile su usmerene na više od 30 institucija obrazovanja, socijalne i dečje zaštite, zdravstvenog sistema, zatim humanitarno-ekološke i sportske akcije koje su realizovane tokom 2016. godine. U okviru projekta, zaposleni su donirali svoje vreme i know-how držeći predavanja, radeći volonterski ili učešćem u raznim humanitarnim akcijama. Ukupna vrednost projekta je viša od 90.000 evra, a od toga 30.000 u materijalnim sredstvima i preko 5.000 sati u vremenu zaposlenih.

„Učešće u programu korporativnog volontiranja je velika motivacija, ali istovremeno i nagrada za 1.250 zaposlenih u Eurobank. Cilj projekta Godina dobrih dela jeste da kroz udruživanje u društveno korisnim inicijativama zaposleni banke čine svet boljim, jačaju duh zajedništva i empatije i verujem da smo to i postigli“, rekla je Željka Ćirić Jakovljević, direktor marketinga i korporativnih komunikacija u Eurobank.

Eurobank je krajem 2015. godine inicirala projekat Godina dobrih dela, koji je osmišljen sa ciljem da aktivno uključi zaposlene koji će tokom cele godine serijom društveno odgovornih aktivnosti pomagati marginalizovanim grupama i promovisati humanost i dobročinstvo. Na ovaj način Eurobank šalje poruku društvenoj zajednici da za dobra dela nije neophodna velika materijalna investicija, već da svaki pojedinac deo svog vremena i minimalnih sredstava može da nameni onima kojima je to najpotrebnije i zbog čega će se neprivilegovani osetiti ravnopravnim članovima društva.


Eko kartica  nagradna igra Igraj i ti EKO Serbia nagradnu igru cover1 Praznične radosti: Crvena za sreću, čipka za strast NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo: Vrhunska kafa u vašem domu BIO OIL SRB cover Bio-Oil: Ulje za negu kože koje poboljšava izgled ožiljaka, strija i neujednačenog tena · · · · ·