intro-1497978316
U VAZDUHU · pop trash

Izbor glumaca za likove u seriji može presudno da utiče na njenu dalju sudbinu, a to posebno važi kada se ona oslanja na delo iz književnosti. U današnje vreme društvenih mreža neće proći mnogo vremena pre nego što će besni fanovi određenog romana objaviti svoje nezadovoljstvo kada producenti serije izaberu „pogrešne“ glumce za njihove omiljene likove. Kakva je situacija po tom pitanju u seriji „Game of Thrones“?

Moramo reći da je naš utisak polovičan. Neki likovi u seriji izgledaju praktično isto kao što su opisani u serijalu romana Pesma leda i vatre, dok su drugi značajno drugačiji, bilo da se radi o njihovoj boji i dužini kose ili figuri i fizionomiji.

U našoj galeriji možete videti fotografije likova iz serije Game of Thrones zajedno sa njihovom modifikovanom verzijom koja je bliža viziji Dordža R. R. MartinaPesmi leda i vatre. Prosudite sami koliko su se autori serije držali knjige, a koliko su sebi dopustili da budu malo slobodniji tokom odlučivanja o izboru glumaca i izgledu likova.

Tirion Lanister u seriji i po knjiziOtvori galeriju
BeFunky-collage (7) Jedinstvene venčanice poznatih dama funny-low-cost-cosplay-anucha-saengchart-221-5ca482e7dadac__700-cover Njegove jeftine maske zasmejavaju ceo internet BeFunky-collage (1) Evo zašto princ Džordž stalno nosi bermude, a ne pantalone queen Ovaj čovek uvek putuje sa kraljicom Elizabetom (a nije princ Filip) · · · · ·