ryan-holloway-276366-unsplash
U VAZDUHU · urban flash

Traženje pravog partnera i nekoga sa kim ćete provesti život je jedna od najvećih odluka u životu i ne treba je doneti olako. Čak i kada vam se čini da ste pronašli pravog, morate biti sigurni da je zaista tako.

Sumnja se može uvući i u najzdravije odnose, ali postoji razlika između nje i normalnog preispitivanja. Srećom, postoje oni znaci koji će vam i sami pokazati da ste pronašli svoju srodnu dušu i muškarca koji je pravi za vas.

Video je vaše najgore faze i ostao je

Sve je super kada su svi zadovoljni i tada je lako biti u vezi, ali šta sa onim trenucima kada sve nije baš onako kako bi trebalo? Kada vam se dese neke teške situacije u životu, koje vas bace u mračne faze, ako ne uplašite partnera i tu je da vas razume i pomogne vam da prođete sve to, to je dokaz posvećenosti i razumevanja.

Ponosan je na vas

Ova stavka se ponekad zanemaruje u vezi, ali veoma je važno da partneri budu ponosni jedno na drugo i da žele da se hvale svojoj porodici i prijateljima. To pokazuje ne samo da partner želi da podeli lepe stvari o vama sa drugima, već i koliko mu puno značite.

Ne želi da vas menja

Mnoge veze završavaju se tako što jedan partner shvati da drugi želi da ga promeni i da mu smetaju neke njegove navike i verovanja. Nije u redu da menjate nekoga i kada pronađete onoga kome se vi sviđate baš takvi kakvi jeste kao osoba, on je pravi.

Nije samo jak na rečima

Jedno je obećati da ćete nešto uraditi, a drugo je to zaista i ispuniti. Tako i u vezi treba da se odnos zasnova na onome što partneri zaista pokazuju i čine jedan za drugog, a ne da se sve svede na prazna obećanja. I najbitnije je da to čine svojevoljno, a ne zato što ih onaj drugi na to primorava.

Imate vreme za sebe

Bez obzira na to koliko dugo ste zajedno i da li živite u istom prostoru ili ne, svakome je potrebno malo vremena za sebe. Naravno da uvek treba da postoji kvalitetno zajedničko vreme i aktivnosti, ali partner mora da bude svestan da nekada želite da budete sami i odvojite se bar na kratko.

decisions Žena želi da angažuje druge da donose odluke umesto nje mesec dana adult-blank-business-515171 Ovo su najproduktivniji horoskopski znaci BeFunky-collage (11) 5 tipova singl devojaka photo-1525856826449-64ca66a20383 Kako milenijalci menjaju svet? · · ·