BeFunky-collage (1)
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Uvek se obradujemo kada čujemo neki koristan i praktičan savet koji će nam svakodnevni život učiniti lakšim. Bilo da je reč o tome kako da nam karmin duže traje, kako da šampon za suvo pranje bude delotvorniji ili kako da najlakše ispeglamo košulju, ovi trikovi nam štede vreme i uvek su dobrodošli. Zato nismo odoleli da sa vama podelimo jedan ultra efikasan trik za čišćenje obuće od velura.

Bliži nam se prolećna sezona, što znači da ćemo sve češće nositi omiljene velur cipele, sandale i baletanke. Udobne, a opet vrlo sofisticirane, one laskaju svakom stilu, te ne čudi što ih toliko volimo. Ipak, kako je reč o vrlo delikatnom materijalu, često se desi da ih lako isprljamo, a svaki pokušaj da ih očistimo i vratimo pređašnji izgled čini se uzaludnim.

Ipak, dobra vest je da rešenje ipak postoji! Sve što treba da uradite jeste da tufer natopite micelarnom vodom, a zatim tretirate deo koji je pokriven flekom. Tufer je mekan, te neće oštetiti materijal, a kako je micelarna voda vrlo delotvorno kozmetičko sredstvo, nema sumnje da i ovakav estetski problem rešava za tili čas. Probajte, deluje!

Capture Zašto u kući uvek treba imati sodu bikarbonu? girl-1733364_1280 Šta uspešne žene rade pred spavanje period 100 godina proizvoda za „one dane u mesecu“ collage Ovo su bile najlepše venčanice u 2018. godini · · · ·