russian-clubs-moscow-nightlife-on-photos-by-nikita-shokhov-31-cover
KULTURA · fotografija

Ruski fotograf Nikita Šohov već pet godina beleži momente iz moskovskih klubova. Osim relativno tradicionalnih fotografija na kojima se vide mladi parovi, grupice koji uživaju uz igru i piće i pojedinci koji su malo preterali u zabavi, u njegovoj kolekciji se mogu pronaći i slike nekih malo apsurdnijih scena.

Nikita opisuje jednu od takvih situacija sledećim rečima: „Prvo mesto koje sam posetio radi fotografisanja je bio klub pod nazivom Rai. Istog trenutka kada sam zakoračio u njega, susreo sam se sa velikim tigrom u kavezu! Oko njega je stajalo četiri čuvara koji su po svemu sudeći smirili životinju nekim narkoticima kako bi ona ostala relativno pasivna.“

On je priznao da ga u poslednje vreme više intrigira fotografisanje okoline klubova i drugih ulica Moskve kojima korača omladina spremna za zabavu nego konkretne lokacije bahanalija. I jedne i druge fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Atmosfera u moskovskim klubovimaOtvori galeriju

Da li vam deluje da se Moskovljani bolje zabavljaju od nas? Ili smo možda samo zaslepljeni kvalitetom ovih slika budući da su tako upečatljive i pune života?

10-Beautiful-Ocean-Images-Captured-in-2018-5c3c8de17c5fc__cover Okean nikada nije izgledao lepše nego na ovim fotografijama 159bfb70638355.5baa44b7461cd-cover Obroci velikana Sa snimanja filma Klopka, fotograf Maja Medic Izložba fotografija: Sećanje na Nebojšu Glogovca u Filmskoj galeriji DKC-a svadbene-fotke Najbolje svadbene fotografije 2018. · · · · ·