page-cove-francuska-knjizara
KULTURA · knjige

Ako planirate da posetite Bordo, ne zaboravite da svratite do knjižare „Mola” čiji zaposleni već godinama uveseljavaju sebe i mušterije svojom neobičnom tradicijom. Oni, naime, prave fotografije na kojima su im lica ili drugi delovi tela pokriveni knjigama čije se naslovne strane savršeno uklapaju u njihovu fizionomiju.

Njihova serija fotografija se zove Book Face, a zahvaljujući njoj profil ove knjižare na Instagramu ima čak 80.000 pratilaca. U međuvremenu su i mušterije počele da same prave kombinacije svog lica i knjiga i objavljuju na društvenim mrežama sa heštegom #bookface. U našoj galeriji možete videti neke primere ovog trenda nastale u knjižari Mola u Bordou.

Book Face trend u knjižari Mola u BordouOtvori galeriju
deca zla naslovna Nepredvidivost života u romanu „Deca zla“ autora Miodraga Majića Yuval Noah Harari_Portrait 4 small Nova knjiga autora bestselera „Homo Deus“ – „21 lekcija za 21. vek“ u prodaji od 11. marta michael-d-beckwith-575798-unsplash Ove knjige se najviše traže po bibliotekama salman-rushdie-gettyimages-1033011884-1538498712 Loši momci književnosti · · ·