cover
KULTURA · fotografija

Kada pregledamo slike na Instagramu, ponekad smo toliko očarani njihovom lepotom da se zapitamo da li je moguće da baš svi oni koji su ih objavili imaju svog ličnog profesionalnog fotografa. Odgovor je: naravno da nemaju. Oni samo koriste neke jednostavne trikove koji čine da njihove slike izgledaju mnogo bolje nego da su se samo uzdali u standardne tehnike fotografisanja.

Momak po imenu Kejlob Kasteljon je odlučio da nam na svom Instagram profilu otkrije neke od trikova koje on i njegove kolege fotografi redovno koriste u svom profesionalnom radu. U našoj galeriji možete videti 10 primera koji savršeno ilustruju njihove fotografske tehnike. Budući da većina njih ne zahteva specijalnu dodatnu opremu, ništa vas ne sprečava da ih i sami probate i obradujete svoje pratioce na društvenim mrežama novim savršenim fotkama.

Jednostavni trikovi za savršene fotografijeOtvori galeriju
russian-clubs-moscow-nightlife-on-photos-by-nikita-shokhov-31-cover Evo kako se Rusi zabavljaju tokom noćnih izlazaka 10-Beautiful-Ocean-Images-Captured-in-2018-5c3c8de17c5fc__cover Okean nikada nije izgledao lepše nego na ovim fotografijama 159bfb70638355.5baa44b7461cd-cover Obroci velikana Sa snimanja filma Klopka, fotograf Maja Medic Izložba fotografija: Sećanje na Nebojšu Glogovca u Filmskoj galeriji DKC-a · ·