noc-vestica
PULS GRADA · aktuelno

Noć veštica je došla i prošla. Zavidimo onima koji su stigli da se nakon radnog dana maskiraju i zabave na okupljanju sa prijateljima. Mi ostali, nažalost, moraćemo da sačekamo novogodišnje praznike kako bi pokazali svoje nove kostime.

Među ljudima koji su stigli da proslave ovogodišnju Noć veštica nalaze se, naravno, i poznate ličnosti.

Hajdi Klum je ponovo briljirala sa svojim originalnim kostimom. Ove godine se maskirala u princezu Fionu iz crtanog serijala Šrek. Glumica Sofi Tarner i njen verenik Džo Džonas su bili Mortiša i Gomez Adams iz Porodice Adams, Bijonse je imitirala svoju stariju koleginicu Toni Brekston, dok je Kim Kardašijan Vest još jednom odlučila da se razgoliti i dođe na proslavu Noći veštica kao Viktorijin anđeo.

Pogledajte u našoj galeriji kako su izgledale najbolje maskirane poznate ličnosti ove Noći veštica.

Heri Stajls kao Elton DžonOtvori galeriju

Svetoslav Atanasov,  Veran Matić i Prof.dr Dragan Radovanović predsednik Crvenog krsta Coca-Cola sistem: Podrška Narodnim kuhinjama Luna -  najnapredniji beauty-tech uređaj Inovacije na švedski pogon: FOREO collage Naomi Kembel na spektakularan način zatvorila reviju Moschino x H&M landscape-1504178496-game-of-thrones-season-8-night-king Džordž Martin konačno otkrio glavnu tajnu „Igre prestola“ · · · · · ·