marvel-avengers-actors-then-vs-now-cover
U VAZDUHU · pop trash

Marvel je ove godine ponovo doveo Osvetnike i njihove prijatelje u naše bioskope pa je pravo vreme da se podsetimo kako su glumci koji igraju glavne likove u ovoj filmskoj sagi izgledali u mladosti.

Neki, kao na primer Tom Holand (Spajdermen) su i dalje relativno mladi pa se njihov današnji izgled ne razlikuje mnogo od izgleda iz tinejdžerskih dana. S druge strane, veterani kao što su Robert Dauni Džunior (Ajronmen) i Džeremi Rener (Hokaj) su gotovo neprepoznatljivi na svojim slikama iz detinjstva.

U našoj galeriji možete pogledati svojevrsne „nekad i sad“ slike vaših omiljenih superheroja iz ovogodišnjeg hit filma Osvetnici – Rat beskraja. Naravno, ne treba da vas podsećamo da ga obavezno pogledate u bioskopu. Mnogi se slažu da je u pitanju najbolji Marvelov film do sada.

TorOtvori galeriju
cover Sa ili bez noža: Koje poznate dame su napravile bolji izbor? page-poznati-cover Navike u spavanju poznatih ljudi page-cover Ovako su izgledali pre nego što su se proslavili Met Dejmon Poznati glumci kao kineski farmeri · · · ·