SMF ICE Lovefest 2017
KULTURA · muzika

Po već dobro poznatoj tradiciji pravo iz najpoznatijih svetskih underground klubova na „Smirnoff ICE Energy Stage“ stižu di-džejevi sa svih strana sveta. Osim uz poznate internacionalne zvezde, ljubitelji vinila od 3. do 5. avgusta uživaće i uz brojna imena sa domaće elektro scene.

Zavodljiva Koreanka otvara program prvog festivalskog dana

Peggy Gou, nestašna Koreanka, koja je pravo iz strogih londonskih škola stala za di-džej pultove najpoznatijih svetskih klubova otvoriće jedanaesto izdanje festivala ljubavi. Ova mlada umetnica svojim talentom iznenadila je mnoge, a ovog leta biće jedina dama, koja će nastupiti na Smirnoff ICE Energy Stageu.

Svetska atrakcija Mall Grab dolazi na Smirnoff ICE Energy Stage

Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, koji je gotovo preko noći postao zvezda, a njegove pesme opsesija klabera širom sveta, po prvi put posetiće Srbiju i premijerno nastupiti na Smirnoff ICE Energy Stageu.

Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče, koje su obišle ceo svet. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326.

Impozantna lista domaćih imena i ove godine na Smirnoff ICE Energy Stageu

Kao i prošle godine i ovog leta Crna Gora na Smirnoff ICE Energy Stage šalje ono najbolje, a ovog puta to je Vlado Marković, di-džej koji je umnogome zaslužan za razvoj elektro scene u svojoj zemlji. Na Smirnoff ICE Energy Stage stižu i Techa, Mladen Petrović, Mr. CASH, Vlada Russ & Trole, kao i predstavnici Soul Print Recordingsa Akioki i Petko. Na festival stiže i mladi beogradski di-džej Luka Gaćina aka Little Lu, kao i DJ Flip i Jackie Dagger. Makednski di-džej Andrej Micajkov nastupiće zajedno sa jednim od naših najtalentovanijih producenata Igorom Jadraninom, a program na najvećoj underground bini u zemlji zatvoriće Nikola Vemić.

Smirnoff ICE Energy Stage na novoj lokaciji

Kako bi omogućili pravo uživanje svim posetiocima, organizatori su promenili lokaciju Smirnoff ICE Energy Stagea koji će sada biti bliži jezeru. Promena lokacije omogućiće posetiocima te bine da dožive iskustvo festivala u festivalu, jer je bina ušuškana u zelenilu jednog dela festivalske lokacije.

Smirnoff Ice, zvanično piće LOVEFEST-a, poslužen ledeno hladan idealno je osveženje tokom vrelih festivalskih dana. Napravljen od najfinijih žitarica koje prolaze kroz trostruki proces destilacije i jedinstven proces filtracije, pomešanih sa osvežavajućim pićem od limuna, predstavlja pravi užitak i osveženje.

Posetite jedan od najboljih festivala u regionu –  LOVEFEST i uz Smirnoff Ice slavite nezaboravni provod – onaj koga se setite i kažete „Bio sam tamo“.

19222954_1719937318050856_2365788164843444672_o_cover Mark Olson nastupa u Domu omladine Šabački letnji festival_cover 15. Šabački letnji festival Summer 3P 2017 banner 500x262 15. Summer3p festival na Paliću yosx7q8l7xoxekj28cut_cover Daft Punk u interpretaciji francuskog vojnog orkestra za Makrona i Trampa · · · · ·