billy-zane-in-titanic
KULTURA · film/TV

Ljubitelji lika i dela Marlona Branda uskoro će dobiti pravu bioskopsku poslasticu u vidu biografskog filma posvećenog ovoj filmskoj zvezdi. Ono što je možda i najvažnije jeste da sada već znamo ko će igrati naslovnu ulogu.

U filmu pod nazivom Waltzing with Brando, glavnu ulogu tumačiće Bili Zejn. Već na prvi pogled mogu se videti izvesne fizičke sličnosti između dvojice glumaca, posebno u licu. Zejn će ujedno i producirati ovaj film, zasnovan na memoaru koji je napisao Brandov arhitekta Bernard Džadž. Sam Džadž je bitan zbog toga što ga je pokojni glumac svojevremeno pozvao da mu napravi prvi ekološki savršen rezervat na jednom sićušnom ostrvu kod Tahitija.

Arhitekta je baš zbog toga postao međunarodno poznat i ovaj film će se baviti odnosom između njih dvojice dok na samom ostrvu planiraju izgradnju tog rezervata. Vremenski period koji će biti obuhvaćen je između 1969. i 1974. godine, kada je Brando bio deo nekih nepoznatih i neuspešnih filmova, sve do čuvenih uloga u Kumu i Poslednjem tangu u Parizu. Za scenario i režiju zadužen je Bil Fišman, a najava ostalih uloga se tek očekuje.

Game-of-Thrones-Season-8-Teaser Game of Thrones: Novi tizer otkriva datum emitovanja premijere 8. sezone collage Najbolji modni filmovi svih vremena naslovna (BGR) Još 5 filmova koje jedva čekamo u 2019. cover21-1000x500 Blitz Film ulazi u 2019. godinu sa velikim očekivanjima · · · ·