photo-1485988412941-77a35537dae4
U VAZDUHU · tech/web

Sigurno znate šta hladni zimski meseci čine vašem imunom sistemu (zapušen nos, kijavice, temperatura). Međutim, ispostavilo se da decembar donosi i više virusa vašem kompjuteru.

Firma Enigma softver je analizirala podatke sa svog programa za zaštitu od virusa kako bi shvatila kada su računari izloženi najvećem riziku da pokupe neki virus. Rezultati su ukazali na to da je period zimskih praznika zapravo i vreme kada se kroz računare širi najviše virusa.

To ne znači da vaši uređaji kopiraju sezonu gripa koja vlada u zimskom periodu, već su kompjuterski virusi zapravo povezani sa navikama korisnika. Dosta ljudi oko praznika kupovinu obavlja onlajn što omogućava malicioznim softverima da se lakše šire.

Kako biste se zaštitili, odnosno, kako biste zaštitili svoj računar, preporučuje se da ne otvarate linkove koje dobijate u reklamnim mejlovima, a naravno, korišćenje i antivirusnog programa može dosta da pomogne.

Predstavljanje Samsung Galaxy S10 u Srbiji (1) Čista desetka stiže iz Samsunga binary-1327493_960_720 Sajber sahrane su postale realnost SM-T725_005_L-Perspective_Black Samsung predstavio Galaxy Tab S5e dims Izmišljen krevet koji pomera partnera na njegov deo dušeka · · ·