BeFunky-collage (3)
PULS GRADA · stilistika

Iako je prošlo gotovo 15 godina od emitovanja poslednje epizode kultne serije „Prijatelji“, čini se da pažnja njenih fanova ne jenjava. U prilog tome ide i činjenica da se mnogi mediji i dalje bave fenomenom ovog sjajnog serijskog ostvarenja i to na razne načine. Pored sjajnog humora, ubedljive glume i inspirativnih enterijera, posebno važan segment serije jeste i modni stil glavnih junakinja. I ne, to ne kažemo zbog Rejčel i njene karijere u modnoj industriji.

Iako je mnogima upravo Rejčel omiljena protagonistkinja ove serije, koja je svojevremeno zaludela žene širom sveta svojom stepenastom, šatiranom frizurom, čini se da je, bar kada govorimo o modnom stilu, Monika ipak neprikosnovena. Imajući u vidu povratak modnih trendova iz ’90-ih, ne čudi što je upravo njen minimalistički stil odevanja u fokusu IT devojaka koje vole da se poigravaju različitim vintidž komadima i oživljavaju trendove iz prošlosti. Klasični komadi u vidu muške bele košulje, džinsa, slip haljine, odnosno kombinacija haljine i patika, krop topa i pantalona visokog struka, ili midi suknje i rolke nesumnjivo potvrđuju da je Monika bila jedna od glavnih trendseterki sa kraja ’90-ih i početka 2000-ih. Ukoliko nam i dalje ne verujete, prelistajte našu galeriju i sami se uverite u to.

Midi suknja u kombinaciji sa rolkom i visokim čizmamaOtvori galeriju
BeFunky-collage (2) Šta obući na devojačko veče? BeFunky-collage (3) Retro stil Hilari Klinton koji želimo da kopiramo BeFunky-collage (1) Zašto vaš partner i vi treba češće da se oblačite kao Emili Blant i Džon Krasinski BeFunky-collage (5) Da li biste prepoznali ove modele van piste? · · · · · ·