pjimage
U VAZDUHU · urban flash

Opšte je poznato da je prosečni životni vek muškaraca znatno kraći nego žena. Ako je u ranijim erama ovo imalo smisla budući da su gotovo sve generacije muškaraca učestvovale u ratovima, postavlja se pitanje zašto je i danas tako kada znamo da je veći deo sveta živeo u miru od Drugog svetskog rata (posebno razvijene zemlje).

Neverovatne fotografijame u našoj galeriji će vam dati nekoliko odgovora na to pitanje.

Jedan od glavnih razloga je sigurno činjenica da muškarci i dalje preovlađuju u opasnim profesijama koje ozbiljno mogu da naruše njihovo zdravlje, a ponekad i dovodu do smrti. Kao drugi razlog bi izdvojili veću sklonost muškaraca ka rizičnom ponašanju u odnosu na žene, koje su znatno opreznije i više drže do sigurnosti i komfora, nego do avanture i neizvesnosti. Na fotografijama u galeriji ćete primetiti i sami kako neki momci potpuno neracionalno rizikuju svoj život zbog puke zabave.

Evo zašto muškarci žive kraće nego ženeOtvori galeriju
Zagonetke Zagonetke koje će vas ozbiljno namučiti check-this-list-of-things-men-think-are-attractive-but-arent-are-you-guilty-of-any-1122x748 Muškarci misle da ih ovih 7 stvari čine atraktivnim suprotnom polu Bradonje kao sirene u novom humanitarnom kalendaru Bradonje kao sirene u novom humanitarnom kalendaru ·