page-momoa
U VAZDUHU · društvene mreže

Popularni glumac Džejson Momoa je najpoznatiji po svojoj ulozi brutalnog Kala Droga u seriji „Game of Thrones“, ali njegov Instagram pokazuje da je ovaj snagator u stvarnosti jedan veliki emotivac i šaljivdžija koji najviše na svetu voli da provodi vreme sa svojom porodicom i u zabavi sa prijateljima.

Na njegovom profilu ćete pronaći slike na kojima uživa u svojim hobijima kao što su penjanje na stene i bacanje sekira, ali i one na kojima deli dirljive trenutke sa svojom ženom Lisom Bone i pastorkom Zoi Kravic. Među fotografijama se, naravno, nalaze i momenti sa njegovim kolegama iz filmske i televizijske industrije. Posebno su zabavne fotografije sa Emilijom Klark, glumicom s kojom je delio najviše scena u seriji Game of Thrones.

Džejsonov Instagram prati neverovatnih 6,4 miliona ljudi, a na fotografijama u našoj galeriji možete videti i zašto.

Džejson Momoa u svom elementu na InstagramuOtvori galeriju

tramp naslovna Novi internet trend – pingvini umesto Trampa This-artist-has-turned-ordinary-people-into-characters-in-the-Simpsons-series-and-they-are-loving-5b5ef0cd86d21__880 Kada obični ljudi postanu „Simpsonovi” instagram-cover Slike na Instagramu postaju sve sličnije smartphone-1894723_1280 Da li društvene mreže loše utiču na naše sećanje? · · · · ·