dejvid
U VAZDUHU · urban flash

Sigurno ste čuli za onu: „Muškarci su kao vino, što su stariji to su bolji“. Sasvim je sigurno da možemo da modifikujemo ovu mudrost. Reč muškarac zamenite imenom Dejvid Bekam i dobićete najveću istinu na svetu.

Nema sumnje, Dejvid Bekam sa pravom ima titulu jednog od najseksipilnijih muškaraca planete. Ima 41 godinu i trebušnjake mladića. I ne samo trbušnjake. Njegov stil je za svaku pohvalu, osmeh je zagonetno privlačan, uvek ima dobru frizuru. Naravno, nije se rodio baš tako savršen, već je radio na tome. Možete u galeriji pogledati evoluciju stila i seksipila Dejvida Bekama.

Evolucija stila i seksipila Dejvida BekamaOtvori galeriju

Kažu da kad ga je Viktorija uzela pod svoje da je tada od dečaka postao muškarac sa stilom. što je možda i tačno. Činjenica je da je Bekam eksperimentisao sa frizurama, uvek bio u trendu, i uvek sasvim dobro izgledao. Pogotovu kada je bez majice nakon utakmice.


šarm U čemu je tajna šarmantnih ljudi? nu Retke zverke: 10 manje poznatih životinja h Mitovi o ljudskom telu koje je vreme da zaboravimo hz U čemu se razlikuju ljubav i požuda · ·