Mad Men
PULS GRADA · moda

Nijedna serija nije doprinela stvaranju još jedne modne opsesije, koliko je to slučaj sa serijalom „Mad Men“. U nedelju 5. aprila počinje emitovanje poslednje sezone ove serije.

Pravo je vreme da se podsetimo kako su Don, Betty, Peggy, Joan i drugi likovi iz serije izgledali tokom šezdesetih, koje su predstavljale turbulentnu dekadu u društvu i neverovatno oslobađanje kada je moda u pitanju.

Kao što će te videti u našim galerijama, ženska moda se veoma promenila u samo nekoliko godina.

Don Draper

Glavni lik, kreativni direktor u njujorškoj marketinškoj agenciji, sklon alkoholu i vezama van braka. Prve dve sezona bave se tajnom iz njegove prošlosti.

Don Draper u prvoj sezoniOtvori galeriju

Betty Francis

Prva supruga Dona Drapera. Bivša manekenka koja odustaje od karijere kad se uda i rodi dete. Kad je otkrila vanbračne veze svog supruga, Betty će okrenuti novi list. U četvrtoj sezoni udala se za političara Henryja Francisa.

Betty Draper - mlada žena kao domaćicaOtvori galeriju

Peggy Olson

Sekretarica u velikoj agenciji koja postaje kopirajter, što je do tada bila pozicija rezervisana samo za muškarce.

Peggy krije tajnu u prvoj sezoniOtvori galeriju

Joan Harris

Sa oblinama koje podsećaju na najveće holivudske zvezde pedesetih, Joan izaziva požudu gde god da se pojavi. I njen lik ukazuje na društvene promene koje su se odvijale – glavna sekretacica u firmi postaće jedna od partnera.

Joan je opčinila gledaoce u prvoj sezoni serijeOtvori galeriju

Megan Draper

Druga supruga Dona Drapera, koga je upoznala dok mu je bila sekretarica. U šestoj sezoni odlazi u Kaliforniju u pokušaju da ostvari glumačku karijeru.

Megan se ne izdvaja od ostalih sekretarica u kompaniji SCDPOtvori galeriju

Sally Draper

Kćerka Dona Drapera koja od preslatke devojčice u kostimu balerine postaje ćudljiva tinejdžerka.

Sally u prvoj sezoni serijeOtvori galeriju
Office stil Budite „modni šef“ u kancelariji Supercolor Supercolor Farela Vilijamsa dolazi u Srbiju Rančevi za laptop Praktični rančevi za laptop računare Trendovi za jesen Trendovi za jesen 2015. ·