Exit avantura
KULTURA · muzika

EXIT festival biće održan na dobro znanom mestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, najboljoj festivalskoj lokaciji na svetu, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najlepših plaža na Jadranu. Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje – SEA DANCE festival.

Kao i svake godine, EXIT pripremio super iznenađenje za decembarske kupce. U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara, što je čak 60% popusta od regularne cene, za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno.

Najbrži koji se 12.decembra u 12 časova budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj ceni. Broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za EXIT. Članovi EXIT Tribea, najbrži iz prethodnih godina i najvernija publika EXIT festivala, već od danas, pa sve do 12. decembra imaju mogućnost da nabave ulaznice po ceni od 4.990 dinara sa SEA DANCE festivalom gratis.

Redovna cena ulaznica za EXIT festival biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE festival 4.490 dinara.

Sledeće leto je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Chamakay Hit dana: Blood Orange – Chamakay Lena Kovačević Vodimo vas na koncert Lene Kovačević Metropolitan Opera Metropoliten opere na Radio Beogradu lorde Klasa 2013: Tri najbolja muzička debitanta ·