Extreme Intimo
PULS GRADA · deca

Kompanija „Extreme Intimo“ obradovala je sve štićenike „Zavoda za vaspitanje dece i omladine“ u Beogradu vrednim poklon paketima iz asortimana svojih proizvoda za decu. Dečake i devojčice koji se suočavaju sa siromaštvom i nedostatkom osnovnih životnih potreba oduševile su maštovito dizajnirane pidžame sa likovima iz crtanih filmova i udobni kompleti pamučnog veša. Tokom druženja sa mališanima, predstavnici kompanije su se potrudili da im taj dan učine posebnim i detinjstvo bezbrižnijim.

Društvena odgovornost je veoma važan deo poslovanja kompanije Extreme Intimo i uvek se trudimo da saznamo na koji način možemo najviše da doprinesemo. Samo u prethodnoj godini, izdvojili smo značajna sredstva, kako za pojedinačne donacije, tako i za pomoć brojnim ustanovama i organizacijama širom Srbije“, izjavila je direktorka razvoja kompanije Extreme Intimo, Mirjana Lončarević.

Kompanija Extreme Intimo već dugi niz godina posvećena je pružanju pomoći i podrške najugroženijima, a takav pristup poslovanju i odnosu prema zajednici u kojoj posluje nastaviće da neguje i u budućnosti.

Dnevni boravak Saradnja Udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti i kompanije McDonald’s Osnovci primenjuju program vezbi Aqua Viva predstavila program „Pokrenimo našu decu“ Sladoled i deca (Frikom) Sladoled zimi, da ili ne? Extreme Intimo: Odeća za malu Stašu Romantična kupovina mladih glumaca · · · · · · · · · ·