Falanghina-Logo-EU
PULS GRADA · gastro

Falangina del Sannio dop predstaviće se 07. i 08. decembra na jednoj od najprestižnijih manifestacija koja ujedno predstavlja i simbol vinske kulture u Srbiji. Pripreme brenda Falangina uveliko su u toku da ugoste u što lepšoj atmosferi na svome štandu profesionalce, kao i ljubitelje vina koji posećuju Beogradski Salon Vina duže od deceniju.

Proizvođači vina Falangina predstaviće beogradskim posetiocima i projekat brenda del Sannio. Pozivamo sve posetioce 15. Beogradskog Salona Vina da nam se u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt pridruže na degustaciji od 12h do 20h, i osete ukus koji se pamti!

Zapratite Falangina del Sannio na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru i posetite sajt www.falanghinadelsannio.rs radi više informacija o događaju.


svadbene-krofne-slatkoteka Slatkoteka krofne stižu i na vaše venčanje drustvene-mreze-3 Novo vino na tržištu: Falangina del Sannio Home Made Company_macarons sa stampom Home Made Macarons sa štampom: Sjajna ideja za korporativne poklone page-meggle Meggle Antipasti: Mali zalogaji za veliko uživanje · ·