island
U VAZDUHU · svet

Sem ako niste živeli pod kamenom morali ste čuti da je Island jedno od najlepših mesta na planeti Zemlji. Tamo živi samo oko 320.000 ljudi, ali je Island tokom cele godine prepun turista koji dolaze da vide prirodne lepote ove male države. Vulkani, fjordovi, glečeri, prelepe životinje, sve to oduzima dah u ovoj zemlji.

Niste ubeđeni? Fotografije u našoj galeriji će vas uveriti. I poželećete da posetite Island, pošto su pojedini prizori zaista neverovatni. Kao da pripadaju svetu bajki ili mašte.
Ono što ste sigurno čuli jeste da je na Islandu skupo. Tipičan obrok je oko 30 evra. Zato je dobro putovati zimi, jer je tada sve uglavnom jeftinije. Mada, zimi ima manje sunčeve svetlosti. Ali možda budete imali sreće i vidite polarnu svetlost.
Ako volite da fotografišete pejzaže, Island je zemlja za vas. Verovatno nećete znati gde pre da škljocnete. Ali, ne zaboravite da uživate u pogledu i prirodi ove savršene zemlje. Za početak učinite to u našoj galeriji.

IslandOtvori galeriju
mapa Da li znate koji je drugi jezik u kom delu sveta? plemena U Amazoniji je otkriveno pleme koje živi u potpunoj izolaciji mapa Ikonografici turističkih atrakcija sveta japan U Japanu se kupaju u crnom vinu, kafi i zelenom čaju · ·