Spirits-onl
KULTURA · art

Julija Brodskaja je karijeru počela kao grafički dizajner i ilustrator, ali je ubrzo shvatila da je više zanima pravljenje malih umetničkih dela tehnikom sečenja i savijanja papira ili kako je ona izjavila: „Radije bih crtala papirom, nego crtala na papiru“.

Dovoljno je samo pogledati jedan njen portret urađen u ovoj tehnici i postaje jasno da se radi o veoma talentovanoj umetnici. Neverovatna kreativnost u kombinovanju geometrijskih i organskih oblika i količina detalja čine njene radove jedinstvenim. Sa nama se slažu i mnoge velike kompanije kao što su Starbucks, New York Times i Paramount Pictures, koje su naručile umetnička dela od Julije. Ako vas zanima da se bolje upoznate sa radom ove sjajne umetnice posetite njen zvaničan veb-sajt ili je zapratite na Instagramu.

Devojka sa paunovom izložbom, autor: Julija BrodskajaOtvori galeriju
coverNM Izložba „Rarely Simple and Never Pure“ Ebru Art Show (foto: YouTube) Ebru art: Slikajte zajedno sa vodom covermirkoilicmikser Mirko Ilić počasni gost Mikser festivala 2017 -¬paquito-izabela_72dpi-9 Izložba „Vreme drveća“ Izabele Matoš ·