Fat Mama
PULS GRADA · gastro

Krajem oktobra održano je prvo FatMama veče u Jevremovoj25. Novi concept store u gradu je kulinarski blog glumice Bojane Stefanović izveo iz sajber sfere u realan život.

Zajedno su, uz odabrane poslastice iz kuhinje, i vina vinarije Virtus, brojnim prijateljima, saradnicima i pratiocima predstavili FatMama radionicu i FatMama večeri koje će biti održavane baš na ovoj adresi.

“U saradnji sa ovim prostorom započinjemo jedno novo poglavlje FatMama priče. Našla sam se oči u oči sa kulinarskim izazovom prve vrste i pripremala hranu za preko 50 ljudi. Poslušala sam savete bliskih ljudi i jedan deo prepustila domaćinima iz Jevremove”, kaže Bojana.

Radionice će se održavati jednom nedeljno i na njima će Bojana deliti svoje recepte i učiti polaznike kako da na jednostavan i zanimljiv način pripremaju ukusne specijalitete, a u saradnji sa kuvarima iz Jevremova25 za sve goste koji se odluče za ovu gastronomsku avanturu organizovaće i večere sa specijalnim menijem.

Prva radionica je već održana i tema je bila posvećena jednom od najlepših testa, takozvanom pasta frolla ili shortcrust pastry testu. Radionice traju 3 do 4 sata, a rezervacije mogu da se obave na broj telefona 069/2633474 ili na instagram i fejsbuk stranicama Jevremova25.

Vinski podrum Da li je američki zinfandel u stvari budvanska kratošija? shutterstock205654120_cover 8 grešaka koje pravimo pri kuvanju testenine Macarons Home Made Company: Zanimljivi noviteti Amaretti Pasticceria Italiana Amaretti Pasticceria Italiana: Savršen jesenji kuglof · · · · · · ·