art-3084798_960_720
PULS GRADA · aktuelno

 „Fear the Walking Dead”, originalna AMC-ova serija vraća se na male ekrane novom, četvrtom sezonom. Ekskluzivna premijera očekuje se 16. aprila, u 4:00 posle ponoći istovremeno sa američkom premijerom, kao i u repriznom terminu istog dana od 23h.

Od 23. aprila, fanovi serije uživaće u novim epizodama, svakog ponedeljka u 3h po ponoći i od 22h narednog dana.

Nova sezona uvešće nas u priču koju fanovi zombie apokalipse priželjkuju već neko vreme. Radnje sestrinskih serija Fear the Walking Dead i The Walking Dead konačno će se spojiti. Svet Madison klark ( Kim Dickens) i njene porodice gledaćemo kroz oči nekog novog – kroz oči Morgana Jonesa ( Lennie James), koji će se priključiti ekipi serije. Neposredna prošlost likova pomešaće se sa neizvesnom sadašnjošću uz prisustvo konstantne borbe i novih otkrića, dok se budu susretali sa novim prijateljima, neprijateljima i pretnjama. Boriće se jedni za druge, jedni protiv drugih i protiv legije mrtvih ne bi li uspeli da se izbore sa razarajućim činjenicom da im se životi raspadaju.

Četvrta sezona donosi tamu i svetlo, teror i milost, herojstvo i milost, plaćenike i kukavice koji će se zajedno koju donosi svet Fear the Walking Dead-a.

I ovu sezonu, koja će se emitovati u 16 epizoda, potpisuje AMC Studios, uz izvršne producente Scotta M. Gimplea, organizatora Andrewa Chamblissa i Iana Goldberga, kao i Roberta Kirkmana, Davida Alperta, Gale Anne Hurd i Grega Nicotera. 

cover Najveći lifestyle trendovi za 2018. godinu Cranberries Pevačica benda The Cranberries pronađena mrtva pexels-photo-775779cover Zašto se ne držimo naših novogodišnjih odluka? michael-dam-258165-1000x500 6 saveta kako da budete srećni u 2018. · · ·