Fear of the Walking Dead
KULTURA · film/TV

Epizode druge polovine treće sezone “Fear the Walking Dead” krenule su sa emitovanjem 11. septembra. Mnoge od nas interesuje da li će Alicia i Jake ostati zajedno ili ne. Da li je sreća na njihovoj strani i da li će njihova neobična apokaliptična veza nastaviti da se razvija ili se ugasiti?

Sticaj neobičnih okolnosti, potraga za sigurnim utočištem, povlačenje pred hordama zaraženih spojili su dve naizgled različite životne priče. Alicia ima bogato životno iskustvo, dok Jake živi život na ivici između zakona Sjedinjenih Američkih Država i zakona svog oca. Jakeov otac terorisao je Alicinu porodicu, a njen brat ubio je Jackeovog oca, ali to nije bila prepreka da se njih dvoje zbliže.

Kako to obično biva, sve je počelo kao naivna fizička privlačnost, koja se razvila u duboka osećanja, ali verujemo da nismo jedini kojima se čini da su njegova osećanja mnogo jača od njenih. I to je razumljivo, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Jake dugo vremena proveo na ranču, okružen ljudima koji razmišljaju potpuno drugačije od njega.

Alicia unosi u njegov život drugačiji pogled na svet. On veoma ceni njeno zdravorazumsko razmišljanje i to što je Alicia “normalna” osoba. Ipak je ljubav dvosmerna ulica i njih dvoje mogu mnogo toga da nauče jedno od drugog. Jake uči Aliciu kako da puca, dok ona njega uči o novom svetskom poretku i životu izvan ranča. To je prelomni trenutak kada njihov odnos postaje interesantan. Oboje su sposobni da prežive sami, ali su zajedno jači. Kada bi ostali zajedno, bili bi velika pomoć Madison u njenim planovima da zaštiti ranč, a Jake bi bio sa ljudima koji su mu bliski.

Da li ljubav može da pobedi apokalipsu? Da li su dovoljno jaki da pobede strah?

Ne propustite nove epizode serije Fear the Walking Dead, svakog ponedeljka od 22h ekskluzivno na AMC kanalu.


21-isle-of-dogs.w1200.h630cover Stigao je trejler za novi animirani film Wesa Andersona „Isle of Dogs“ Tomb-Raider-Postercover Trejler za akcionu avanturu „Tomb Raider“ Vetar Film „Vetar“ ekskluzivno u Dvorani kulturnog centra Paolo Đenoveze Festival italijanskog filma u Beogradu posvećen modi, mladim autorima i poslovnim susretima