fem
U VAZDUHU · trend

Dokle god se vodi rasprava da li je feminizam potreban, odgovor je da jeste. Iako žene danas imaju mnogo veća prava nego ikada ranije, i dalje polovi nisu ravnopravni.

Pisali smo već nekoliko puta o tome da su muškarci i dalje ti koji imaju više prava nego žene. Žene su češće pod pritiskom javnosti i javnost je spremnija da prihvata mišljenje muškarca pre nego mišljenje žene, u političkim, državnim i vojnim vrhovima  i dalje je mnogo više muškaraca nego žena, žene zarađuju manje nego muškarci na istom poslu. Zbog svega toga je feminizam neophodan. A još neke razloge zbog čega je potreban, pogledajte ovde.

U skladu sa tim da svako ima potrebu da iskaže svoje mišljenje, uz svaki stav ide i neophodan asesoar. Ako navijačke grupe mogu da hodaju gradom u obeležjima omiljenog kluba, mogu i feministkinje da iskažu svoje stavove natpisima na odeći i bedževima. Najbolje zakrpe i bedževe pogledajte u našoj galeriji, možda vas inspirišu da i vi iskažete svoje stavove.

Najbolji feministički natpisiOtvori galeriju

cover Scotch & Soda: Party u novim bojama kosa A u kosi čitava umetnost frizure Muške frizure koje ne želimo više da vidimo torbe Torbe koje ćemo nositi sledećeg proleća ·