Fernando Barbella
U VAZDUHU · urban flash

Dok se tehnologija razvija neverovatnom brzinom, dizajner Fernando Barbella počeo je da razmišlja o tome kakvi bi sve saobraćajni znakovi i table sa upozorenjima mogle uskoro da nas sačekaju na javnim mestima.

Razmišljajući o tehnološkim, kulturološkim i socijalnim promenama koje se nalaze pred vratima civilizacije, Barbella je dizajnirao dobro promišljenu i interesantnu kolekciju znakova čije pojavljivanje uskoro predviđa na ulicama i po različitim urbanim prostorima. Aerodromi, supermarketi, javni toaleti i autoputevi uskoro će biti preplavljeni znakovima koji govore o dramatičnoj promeni društva, a neke od njih možete videti u našoj galeriji.

Fernando BarbellaOtvori galeriju
Prvi Disneyland Neverovatne ideje Walta Disneya pred izgradnju prvog Disneylanda I tradizionali „I tradizionali“ – recepti za kuvanje u obliku privremenih tetovaža #biciklnavodi #biciklnavodi poziva građane da se priključe akciji tačnog informisanja foto: Nemanja Paničić (Kamerades) Telenor donirao 20 miliona dinara za pomoć ugroženima u poplavama · ·