ft
U VAZDUHU · urban flash

Ponekad nam je zaista teško da poverujemo da neki ljudi toliko liče. I sve više verujemo u teoriju o tome da svako ima svog nezvaničnog „blizanca“. Pogotovo kada naiđemo na neverovatna podudaranja koja ne možemo da objasnimo krvnim srodstvom.

Tako i poznati fudbaler Fernando Torres ima onog koji toliko liči na njega, a nisu ni u kakvom srodstvu. Njegov dvojnik zaista jezivo liči na njega! U pitanju je dečko iz Londona koji ima neverovatno telo- Shaun Stafford. Bavi se fitnesom i manekenstvom. Kad vidite kako izgleda biće vam sve jasno.

Ne, to nije bio fudbaler Atletico Madrida. Možda ste zbunjeni, ali tako je. Ovi ogromni mišići pripadaju Staffordu. Mora se priznati, dplikat napadača Atletica uopšte nije loš! Torresu ovo može samo da laska.

Svet zaista voli te čudne podudarnosti. I savršene su i uvrnute. Ipak, sresti drugog sebe jeste pomalo jezivo. No, ovaj svet ima mnoge tajne, a kosmički blizanci su jedna od njih.

roditelji Ako više vremena provodimo sa roditeljima oni žive duže sneg Kreativne skulpture od snega u Japanu karijera Kako da budete još uspešniji na poslu fotka Kuću sagradila uz pomoć YouTube-a · ·