Maroon 5 i Hyundai
U VAZDUHU · promo

Hyundai Motor, zvanični partner FIFA Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji, doveo je FIFA Svetski fudbalski muzej iz Ciriha u Hyundai Motor studio u Moskvi. Jedna od glavnih atrakcija na izložbi je trofej Žila Rimea (Jules Rimet), po prvi put izložen izvan FIFA Svetskog fudbalskog muzeja. Izložba će biti otvorena do 20. jula 2018. godine.

Trofej Žila Rimea je bio originalni trofej FIFA Svetskog prvenstva u periodu od 1930. do 1970. godine. Bio je ukraden dva puta, jednom 1966. godine i drugi put 1983. godine u Brazilu, i od tada nikada nije pronađen. Ono što je ostalo od trofeja je njegovo originalno postolje, na kojem su upisana imena prva četiri pobednika FIFA Svetskog prvenstva i na njemu je postavljena identična replika izgubljenog trofeja.

Na izložbi su prikazani i predmeti iz kolekcija FIFA Svetskog fudbalskog muzeja, od prvog FIFA Svetskog prvenstva 1930. godine, pa sve do ovogodišnjeg. Posetioci ove izložbe mogu da vide fudbalske relikvije i otkriju priče igrača kao što su Pele, Dijego Maradona, Lav Jašin, Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo.

Petonedeljno World Cup slavlje započelo je saradnjom koju je ostvarila kompanija Hyundai sa poznatim pop rok bendom Maroon 5, sa kojim je u čast Boba Marlija napravila reklamu i obradu njegove poznate pesme „Three Little Birds”. Svojom laganom melodijom i pozitivnim vibracijama, Three Little Birds je savršena pesma koja podstiče navijače da zaborave svoje brige i fokusiraju se na turnir u celini. Hyundai i Maroon 5 su želeli da se što više drže originalne pesme u znak poštovanja na Boba Marlija.

Nada Miletic Nevajda, prezentacija Eucerin: Upoznajte dva lica sunca Darko Popović_član IO Banca Intesa_Draginja Đurić_predsednik IO Banca Intesa_Miloš Teodosić Visa Infinite kartica zablistala u rukama Miloša Teodosića Compact Lenovo Legion C530 fits nearly any room Šta su to Lenovo Legion stilizovane „zveri” shutterstock_1007882572 ZA WEB Zbog čega je polisa putnog osiguranja važnija od pasoša? · · · · ·