16832057_1209553729097653_7071882954188358848_n_cover
U VAZDUHU · promo

Sada je pravi trenutak da odlučite gde ćete letovati u 2017. godini. Pozivamo vas da posetite poslovnice Filip Travela tokom trajanja „Festivala popusta“ od 20. do 26. februara. Pored uštede koja će biti i do 50 odsto, odabrane aranžmane možete isplatiti na više mesečnih rata.

Grčka, Španija, Italija ili Turska, koju destinaciju vi birate za ovo leto?
Ako se još uvek niste odlučili, sada je pravi trenutak! U poslovnicama agencije Filip Travel, u toku je FESTIVAL POPUSTA, koji traje do nedelje 26. februara. Za vreme trajanja ovog Festivala, možete uštedeti i do 50 odsto na letnje aranžmane koliko, između ostalog, iznosi popust za letovanje u Kemeru, sa “all inclusive” uslugom u Hotelu Ambassador 4*. Pored zaista značajnih ušteda, prednost je i mogućnost plaćanja aranžmana u više mesečnih rata. Za one koji nestrpljivo isčekuju uživanje u ukusima, mirisima, plažama, istoriji i kulturi Mediterana izdvajamo iz ponude letovanja direktnim čarter letovima.

Najlepša grčka ostrva garantuju kupanje u predivnom tirkiznom moru kao i poznati užitak u grčkom tradicionalnom gostoprimstvu. I ove godine, udobnim čarter letovima Filip Travel vas vodi do Krfa, Rodosa, Zakintosa, Skijatosa, Krita i Samosa. Popusti do 26.2. se odnose i na aranžamane za sva navedena ostrva, pa tako najniža cena za apartmanski smeštaj na Zakintosu za 10 dana, uz avionski prevoz, iznosi svega 195 € (pogledajte ovde)

Španija sa prelepim obalama Kosta Brava i Kosta Dorada, nudi dugačke plaže od kojih mnoge imaju Plavu zastavicu, kao garanciju čistoće. Severno od Barselone smeštena je Kosta Brava i 10-todnevni boravak na bazi polupansiona u hotelu sa 3* ovde košta 483 €, dok je za isti aranžman u Kosta Doradi potrebno izdvojiti nešto više novca od 526 €.

Majorka krije nestvarne prirodne lepote i ako želite da je posetite, potrebno je da odvojite od 524 €, za aranžman od 10 noćenja sa doručkom (pogledajte ovde)

Šarmantne Kalabrija ili Sicilija svakako bi trebalo da budu izbor za putnike koji vole italijansku obalu i pomalo drugačiju vrstu letovanja. Bez obzira koju da odaberete, obe destinacije će vas omađijati i vući da ih istražite i uživate u nestvarnim mirisima, ukusima i predelima koji su njihovi svevremeni aduti. Cena letovanja na Kalabriji kreće se od 360€ (pogledajte ovde), a na Siciliji od 398 €(pogledajte ovde).

Turska je poznata kao kraljica “all inclusive” odmora i većina putnika tradicionalno tamo ide baš zbog nivoa usluge koji, po zaista povoljnim cenama, možete dobiti malo gde. Ponudu za letovanje u fenomenalnim turskim hotelima pogledajte ovde. Požurite i iskoristite najbolje ponude, i ne zaboravite: leto sa Filip Travelom ove sezone traje noć duže! Sve aranžmane možete rezervisati i onlajn putem sajta www.filiptravel.rs.

Makarons Home Made Company Home Made Company: Macarons Mania American Express kartica_fotografija U susret putovanjima: American Express „Bonus dobrodošlice“ slika2 Case Study Show – Takmičenje u rešavanju studije slučaja NIKE AIR JORDAN V_3 Air Jordan V „Take Flight“ model stiže u „Tike shop“ · · ·