Kako biste opisali radnju filma
U VAZDUHU · urban flash

Zamislite situaciju u kojoj vam neko kaže da u samo jednoj rečenici i bez prethodne pripreme opišete šta se događa u nekom filmu. Naravno da ima lakših i težih filmova za ovakvo eksperimentalno opisivanje, ali, shvatićete da je svaki zadatak i film podjednako težak kad imate skučen prostor.

Često smo kivni na one koji pišu i zvanično sižee za filmove, jer verujemo da nikada ili retko pogađaju suštinu, no, evo nekih twitter naloga koji su pokušali da daju svoj komentar onoga što se doista zbiva u filmovima koji su nam svima dobro poznati.

Ukoliko vam se dopadnu oni koji se nalaze u našoj galeriji ostatak biste mogli da proverite na #ExplainAFilmPlotBadly. Reč je o novom trendu koji je preplavio ovu društvenu mrežu na kojoj se sada mnogi ljubitelji dobre zabave i šale utrkuju oko toga ko će imati bolji tvit na zadatu temu.

Ako vam se ovako nešto dopada – zašto da ne, okušajte svoju sreću i ne burite se ako se drugima ne dopadne, na kraju to je samo vaša verzija onoga što verujete da se zbilo u navedenom filmu. Za početak proverite ove već postojeće u našoj galeriji.

Ledeni izazov za sve Otvori galeriju
Neobična imena Prodavnice koje imaju neverovatna imena thinkstockphotos-468715546 Smrtonosni selfiji Dalton Ross je postao sin od kartona Kako je jedna brižna majka nadmudrila sina Vereničko prstenje slavnih Kako izgleda vereničko prstenje poznatih · · ·