BeFunky-collage
U VAZDUHU · nagradne igre

Novi bioskopski hit za decu sinhronizovan na srpski jezik, igrani film „Delfin Berni“, premijerno je prikazan u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu gde su se u okupili predstavnici medija i poznate ličnosti. Publici su se poklonila deca-glumci sinhronizacije: Danko Đorđević i Sofija Trifunović, kao i glumci Simona Ćirović i Zoran Stojić, a među posetiocima bili su mladi glumac Đorđe Stojković, voditeljke Jelena Gajšek i Dragana Anastasijević, kao i urednici i novinari brojnih medija sa svojim mališanima.

Sva deca dobila su na poklon frizbije a deset najsrećnijih osvojilo je plažni program Megaplast Inđija, kao i novog kućnog ljubimca – ribice sa akvarijumom koje je obezbedio Akvarijum centar. Deca su u holu bioskopa imala priliku da vide i pravi veliki akvarijum sa ribicama.

Porodična avantura Delfin Berni govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Deca će se potruditi da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

Film je sniman na Floridi u Marinlendu i do sada je prikazan u preko 150 zemalja.

Delfin Berni se može pogledati u bioskopima širom Srbije u distribuciji Dexin Filma.

Dexin Film i City Magazine dele našim čitaocima 3×2 karte za projekciju filma Delfin Berni za Cineplexx Ušće, u utorak, 25. juna u 16h. Sve što treba da uradite da biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji je vaš omiljeni film o nekoj životinji.

Wellness LIMUNANA Mockup Ne grizi savest, zagrizi Limunanu – delimo 3 poklona BeFunky-collage (4) Nova kolecija Farmasi tečnih mat karmina „The Nudes“ dostupna na srpskom tržištu – delimo poklone BeFunky-collage (3) „Delfin Berni” stiže u bioskope širom Srbije – delimo karte naslovna Grand Black’n’Easy od sada i sa mlekom – delimo poklone · ·