123456
KULTURA · film/TV

Kraj godine je idealan trenutak da se osvrnemo i pogledamo šta je to obeležilo godinu za nama. Na osnovu proteklih događaja, možemo da pretpostavimo i šta nas to očekuje u novoj godini.

Za 2018. godinu već postoje najave ostvarenja koja sa nestrpljenjem očekujemo u bioskopima. Pokušali smo da napravimo listu filmova koje ne smete propustiti u 2018. Ukoliko ste ljubitelj akcije, trilera, komedije, horora, drame, pogledajte trejlere za neka od ostvarenja koja vas očekuju i isplanirajte unapred šta želite da gledate, jer imamo dobar nagoveštaj da će sledeća godina biti znatno bolja što se tiče filmova, u odnosu na 2017. koja je poprilično razočarala.

1. Avengers: Infinity War

Uloge: Kris Prat, Robert Dauni Junior, Mark Rufalo, Skarlet Johanson

Osvetnici se opet okupljaju zajedno sa čuvarima galaksije kako bi se supostavili Tanosu. Premijera se očekuje 4. maja 2018.

2. Mamma Mia: Here We Go Again

Uloge: Meril Strip, Amanda Sajfred, Kolin Firt, Pirs Brosman.

Glavna glumica, koju igra Amanda Sajfred, se vraća u Grčku trudna i pokušava da sklopi kockice o životu i mladosti svoje majke, koju igra Meril Strip. Smeh i kvalitenta muzika je sigurno ono što nas očekuje u ovom filmu. U bioskopima ćemo ga gledati od 20. jula 2018.

3. Mary Poppins Returns

Uloge: Kolin Firt, Emili Blant, Meril Strip

Nastavak kultnog filma pratiće, nakon tragične smrti člana porodice, Meri Popins kroz razne situacije. Premijera se očekuje 25. decembra 2018.

4. The Nutcracker and the Four Realms

Uloge: Kira Najtli, Morgan Frimen, Helen Miren, Mekenzi Foj

Inspirisan klasičnom pričom Nutcracker and the Four Realms, Dizni se odlučio da je adaptira i napravi film. U filmu, Klara koju igra Mekenzi Foj, istražuje paralelni svet koji čine vojnici, miševi i drugi neverovatni kostimirani likovi. U bioskopima se očekuje od 2. novembra 2018.

5. A Quiet Place

Uloge: Emili Blant, Džon Krasinski

Emili i Džon se po prvi put zajedno pojavljuju na filmu. Horor o porodici koja je prinuđena da ostane tiha kako ne bi uznemiravala zlog duha. Premijera je zakazana za 6. april 2018.

6. A Wrinkle in Time

Uloge: Riz Viterspun, Opra Vinfri. Kris Pajn, Storm Rid

Film prati malu devojčicu koju igra Storm Rid, koja pokušava da pronađe i spase svog oca koji je zatočen na drugoj planeti. U bioskopima nas očekuje od 9. marta 2018.

7. Fifty Shades Freed

Uloge: Dakota Džonson, Kim Bejsinger, Džejmi Dornan

U poslednjem nastavku filma koji je pre par godina zaludeo svet. Kristijan i Ana su u braku, ali im ne cvetaju ruže. Ana ponovo započinje problematičan odnos sa svojim šefom, dok se Kristijan ponovo okreće svojoj bivšoj devojci. Premijera je zakazana za 9. februar 2018.

2048cover Ocean’s 8: Ženska verzija velikog filmskog hita cover Razlike između originalnih filmova i njihovih novih verzija imagecover 5 potcenjenih filmova iz 2017. koje vredi pogledati 2495_D038_00011_CROPV2_cover Mamma Mia! Here We Go Again: Trejler za drugi deo mjuzikla · · ·