collage
U VAZDUHU · flešbek

Karijeru glumca Robina Vilijamsa obeležile su raznovrsne uloge, te ga pamtimo kao neodoljivu gospođu Dautfajer, hrabrog Petra Pana, profesora Džona Kitinga… Umeo je da probudi onu toplinu oko srca, izmami smeh ili suze, a mnogima je bio omiljeni lik iz detinjstva. Važio je za izvrsnog komičara, stoga ne čudi što nas je sve zapanjila vest o načinu na koji je okončao svoj plodonosan život. Prošlo je nekoliko godina od tog nemilog događaja, a mi danas slavimo njegov umetnički dar i nasleđe.

U javnosti i na bioskopskom ekranu nasmejan, iza kamera potišten i depresivan, Robin Vilijams je ostavio prilično značajan trag u svetu filma. Godinama je nosio masku (usled borbe sa depresijom), koja je često i njegove najbliže lišavala stvarnog znanja o tome kako se Robin oseća. A onda nas je napustio, i nadamo se, otišao na mesta koja ga čine manje tužnim i nesrećnim. Dok razmišljamo koje uloge je još mogao da odigra, prisetimo se onih koje su obeležile naše odrastanje i njegove glumačke bravure. Nadamo se da ćemo vam ulepšati dan i da ćete nakon prelistavanja galerije ponovo poželeti da odgledate jedan od nabrojanih filmova.

Kao Alen Periš u filmu „Džumandži”...Otvori galeriju

Naslovna fotografija - Nikola Tesla Tesla za ženidbu: Pismo Laze Kostića čuvenom pronalazaču landscape-1530108772-pjimage-40 Zvezde koje su gostovale u „Prijateljima“ pre nego što su postale poznate collage Zašto je Bob Dilan tako kul? page-selfi-poznati Selfiji poznatih pre ere pametnih telefona · · · ·