filmovi
KULTURA · film/TV

Kako se prikrada leto, tako su duša i telo u potrazi za prikladnim letnjim sadržajima. Funkcije tela se lagano usporavaju a povećava se želja za užitkom. Mozak traži sadržaj koji neće previše zamarati a umeće da razonodi. I filmska industrija ima svoj način „nošenja“ sa letom.

Filmovi u kojima se slavi život, filmovi koji pokazaju kako je sve lako i lepo, ili kako ništa nije bitno su pravi letnji filmovi. U nastavku su filmovi koji imaju sličan „šmek“ poput Lolite i Američke lepote i premijerno će biti prikazani ovog leta.

King Jack

Po filozofiji, ovo je pravi indie film.

Sve je usporeno i puno boja, a radnja se dešava u toku jednog dana. Ovo je pravi američki letnji film gde se igra bejzbol u dvorištu kuća, prave se kućne žurke i dečaci se susreću sa odrastanjem.

Bang Bang (A Modern Love Story)

Ovo je film o onom šta se dešava ljudima koji su lepi, bogati i smrtno se dosađuju.

Hipersekualnost, tinejdžerska požuda i kako od nevine golotinje na Snepčatu može da se dođe do orgija koje završavaju bekstvom, tema je rediteljskog prvenca Eve Husson.

Kids In Love

Cara Delevingne nosi krunu od cveća, a ima li boljeg simbola slobode i leta od ove slike… Ovo je film o mladima u Londonu danas koji moraju da pronađu sebe u ovom brzom stilu života. Možda je ovaj film engleski odgovor na Sanjare.

Hunt For The Wilderpeople

Taika Waititi ima novi super film o siročetu i njegovom staratelju. Komedija o dečaku koji beži od staratelja i dogodovštinama koje se zbivaju usput. Pravi opuštajući letnji film.

Preko zabavne komedije do filmova o novoj seksualnoj revoluciji, ovo leto će biti zanimljivo i toplo. Svako će pronaći svog filmskog favorita i odmoriti telo i dušu. Zajedničko za ove filmove je što prikazuju ležerni pristup životu i „furaju“ poznati pricip: „Summertime and living is easy“.

Me Before You Official Trailer #2 (2016) -  Emilia Clarke, Sam Claflin Movie HD Danas u bioskope stiže najromantičniji film decenije Lepotice Najlepše južnjakinje Holivuda Rambo Amadeus Rambo Amadeus zatvara ovogodišnji Cinema City marie-antoinette Filmovi koji će vam otvoriti apetit (I deo) · ·