page_coverspeci
KULTURA · film/TV

Svi smo svesni koliku ulogu igraju specijalni efekti u novim filmovima, ali da je otišlo ovoliko daleko, moramo priznati da već nismo znali.

Ako su oni nekada bili rezervisani samo za akcione scene, eksplozije i kompjuterski generisane likove, danas se, zbog svoje relativne povoljnosti, već uveliko upotrebljavaju i za prozaične scene u kojima se ne dešava ništa ekstravagantno.

Pogledajte u našoj galeriji ilustraciju fenomena o kojem govorimo. Primetićete čuvene kadrove iz nekih od najpopularnijih modernih filmova kao što su Inception, Guardians of the Galaxy i Avatar, ali i hit serije Game of Thrones. Nakon što vidite šta umesto zmajeva mazi Deneris, više nikad nećete gledati na njih istim očima.

InceptionOtvori galeriju
Christian Bale u novom vesternu „Hostiles“ Christian Bale u novom vesternu „Hostiles“ www.digitalspy.com Činjenice o poznatim filmovima koje zvuče kao laž, a zapravo su istina Honest-Trailers-Stranger-Thingscover Iskreni trejler za seriju „Stranger Things“ Filmovi u novembar Istinite priče i nepotrebni nastavci u bioskopu: “Tragovi u snegu”, “Najhrabriji” i “Slagalica strave 8” · ·