Spotlight_SBgr2
KULTURA · film/TV

Uvek aktuelna tema crkve koja zlostavlja maloletnike gorući je tabu u svim hrišćanskim zemljama. Od kada je Papa nedavno i nedvosmisleno priznao da je u katoličkoj crkvi bilo ovakvog nemilog fenomena, otvorena je pandorina kutija koja podriva čitave sisteme.

Tom Mekarti je (ne)običan izbor za ovaj film (zbog tesnih prijateljskih veza s Adamom Sendlerom), ali se na kraju pokazao kao ispravan s obzirom na činjenicu da je film nagrađen Oskarom za najbolji film. U staromodnom duhu velikih novinarskih filmova poput Svi predsednikovi ljudi ili Novine, pratimo istragu lokalnog bostonskog dnevnika u vezi s raskrinkavanjem skandala katoličke crkve i dečje prostitucije.

Očekivano, dobijanjem turobnih informacija, istraga ponire sve dublje i dublje ulazeći u najavu tektonskih socijalnih promena. Izvanredni glumci samo su potvrda odličnog filma.

Janis 44. Fest u Parobrodu: Film „Dženis“ Ejmi Berg i prateći program Spotlight Oskar 2016: Sinoć su dodeljene nagrade Američke filmske akademije Pripremite se za nastavak filma "Alisa u zemlji čuda 2" Pripremite se za nastavak filma „Alisa u zemlji čuda 2″ Automatski nacrt Animirani film „Sava: Mali ratnik velikog srca“ od danas u bioskopima ·