Room_SBgr4
KULTURA · film/TV

Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Džek srećan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča. Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko devet kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove „Sobom“.

Ma je za Džeka stvorila celi svemir unutar Sobe, i ne preže ni od čega kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom. Ali Džekova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njena izdržljivost dosegne svoje granice, zajedno će se upustiti u rizičan beg koji će ih na kraju suočiti s onim što može ispasti još strašnijim: stvarnim svetom.

Janis 44. Fest u Parobrodu: Film „Dženis“ Ejmi Berg i prateći program Spotlight Oskar 2016: Sinoć su dodeljene nagrade Američke filmske akademije Pripremite se za nastavak filma "Alisa u zemlji čuda 2" Pripremite se za nastavak filma „Alisa u zemlji čuda 2″ Automatski nacrt Animirani film „Sava: Mali ratnik velikog srca“ od danas u bioskopima ·