Fit Pass
U VAZDUHU · nagradne igre

Iako smo iz dana u dan izloženi brojnim preporukama i savetima o tome kako bi trebalo voditi zdrav život i više vežbati, mnogi od nas, preokupirani svojim poslovima, teško nalaze slobodni trenutak koji bi posvetili redovnom treningu ili barem povremenoj rekreaciji. Upravo kao odgovor na te izazove, po prvi put u našoj zemlji zaživela je ideja koja uspeva da izmiri užurban način života sa redovnim treninzima.

Fit Pass predstavlja jedini program zahvaljujući kome ljubitelji sporta ne zavise od članarine u isključivo jednoj teretani, već imaju mogućnost da na osnovu jedne mesečne pretplate dobiju pristup u preko 500 rekreativnih objekata širom Srbije, i to po veoma pristupačnoj ceni. U okviru Fit Pass sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim potrebama svakoga za relativno malu sumu novca.

Kako bi prednosti Fit Pass sistema bile dostupne građanima širom zemlje, kompanija pored Beograda posluje u još 14 gradova u Srbiji. Za manje od dve godine, jedinstvena platforma Fit Pass postigla je zavidne rezultate i postala sinonim za sport i rekreaciju, proširivši svoju mrežu i u nekoliko evropskih zemalja. Spisak svih objekata koji se nalaze u Fit Pass sistemu, kao i korisnički paketi i sve ostale informacije, dostupni su ovde.

H&M nagradna igra H&M nagrađuje studente President maslac President maslaci – za neodoljivo ukusnu avanturu! Alcatel Nagradna igra SHINE LITE: Alcatel & City Magazine vas nagrađuju Untitled-1 Knjiga „Put“ – Šta kineski filozofi mogu da nas nauče o dobrom životu · · · ·