FKA twigs u kampanji Calvina Kleina
PULS GRADA · moda

Ovo nije njeno prvo poziranje za poznati brend, ali ovo je ono koje će svakako biti zapamćeno. Prošle sezone FKA twigs bila je deo kapmanje koja je pored nje obuhvatala kolege muzičare – Kendricka Lamara, Justina Biebera, Fettyja WAP-a i Joeya Bada $$-a, ali i modele Kendall Jenner i Abbey Lee Kershaw. Ovoga puta poznata umetnica na bilbordima u štampanim i digitalnim medijima pojaviće se samo u društvu poznatog plesača Kanera Flexa a oboje će nositi džins i donji veš sa potpisom „CK“.

Nova avantura Davida Simsa u prvi plan je stavila jednu neobičnu muzičku zvezdu i jednog plesača iz južnog Londona. Senzualni umetnici biće nova zaštitna lica Calvin Klein Jeans kampanje. Zanimljivo je da će novu reklamu za proleće/leto 2016. u prepoznatljivom teksasu pratiti muzika FKA twigs, tačnije posebna pesma za koju je režirala spot sama a koja se zove – Good to Love.

Prema rečima FKA twigs spot za pesmu koji je istovremeno i deo kampanje ironičan je, zabavan i seksi ali sadrži jednu vrstu emocionalne otvorenosti, nešto što ima iskru futurističke umetničke napetosti i što je privlačno mladima i onima koji se tako osećaju. Zapravo, verovatno je namenjeno svima koji se zaljubljuju i obnažuju pred onima koje vole i koji su im dragi bilo da nose džins ili ne.

Gimnastičke poze i poznato lice u novoj kampanji Calvina KleinaOtvori galeriju
Nedelja mode u Milanu Najlepše haljine sa Nedelje mode u Milanu Najlepše haljine sa dodele Oskara 2016. Oskar 2016: Najlepše toalete sa crvenog tepiha Stil se gradi godinama i oni to znaju Stil se gradi godinama Voditeljke za dodelu Oskara Prezenterke nagrada na dodeli Oskara koje su se obukle kao da su nominovane · ·