sade
KULTURA · muzika

Pevačica zavodljivog glasa Šade Adu snimila je novu pesmu posle osam godina pauze, a fanovi konačno imaju priliku da poslušaju njenu novu baladu “Flower of the Universe” koja je snimljena za predstojeći film “A Wrinkle In Time”.

Nedavno je objavljena vest da će legendarna pevačica i tekstopisac, Šade, prekinuti muzičku tišinu novom pesmom za film A Wrinkle In Time. Premijera filma će se održati 23. marta u Velikoj Britaniji, a u njemu glume zvezde kao što su Opra Vinfri, Mindi Kaling i Riz Viterspun. Režirala ga je Eva Divern. Rediteljka filma Ava Divern ispričala je kako je Šade bez puno priče pristala da sarađuje s njom. Pored nje, u avanturi A Wrinkle in Time naći će se i pesme autora kao što su DJ Khaled, Demi Lovato, Sia.

Šade je poslednji album Soldier od Love snimila 2010. godine sa svojim bendom, a pre toga ima još pet studijskih albuma. Njena pesma, Flower of the Universe se pojavila na internetu pre svih ostalih pesama za film i naravno da je nežna, kao što je i Šade. Ovo je odlična pesma za povratak na muzičku scenu, i navijamo za to da se što pre pojave nove pesme ove sjajne umetnice!

plakatA6-1 Koncert majstora klasične gitare na Kolarcu Stuttgart Online Stuttgart Online imaju novi spot za pesmu „Gubitnici“ van-gogh-banner-cover Akustični koncert grupe Van Gogh u Pančevu Seal Standards-cover Muzička recenzija: Seal „Standards“ (Universal) · · ·