Jennifer Lawrence najplaćenija holivudska glumica
U VAZDUHU · urban flash

Zaboravite na investiranje novca na berzi ili druge vrste poslova u kojima se kapital obrće, a vi samo trljate ruke. Ako zaista želite da zaradite novac, trebalo bi da pokušate da budete holivudska zvezda!

Jer u današnje vreme sve je moguće, pa i da glumica koja se pojavila na velikom platnu pre samo nekoliko godina, a danas je, prema Forbesovoj top listi, najplaćenije glumačko lice na svetu.

Magazin Forbes prati put novca, tačnije ogromne svote kojima se isplaćuju glumci i glumice, i to pre nego što država uzme svoj deo kolača. Prateći te prihode, utvrdili su da je Jennifer Lawrence u toku ove godine, koja, složićete se još uvek nije na kraju, zaradila 52 miliona dolara, čime je Lawrenceova za preko 20 miliona ispred svih drugih lepotica iz Holivuda.

Na listi deset najplaćenijih našlo se samo jedno ime, sa ozbiljnim ovogodišnjim prihodima, ali bez državljanstva SAD-a. Reč je o kineskoj superzvezdi Bingbing Fan, koja je većini ljudi poznata iz filma X-Men: Days of Future Past, i koja je na Forbesovoj listi zauzela ozbiljno 4 mesto!

Prema statističkim podacima najplaćeniji glumac u toku prošle godine je Robert Downey Jr, koji je zaradio čak 80 miliona dolara.

1. Jennifer Lawrence: 52 miliona dolara

2. Scarlett Johansson: 35.5 miliona dolara

3. Melissa McCarthy: 23 miliona dolara

4. Bingbing Fan: 21 miliona dolara

5. Jennifer Aniston: 16.5 miliona dolara

6. Julia Roberts: 16 miliona dolara

7. Angelina Jolie: 15 miliona dolara

8. Reese Witherspoon: 15 miliona dolara

9. Anne Hathaway: 12 miliona dolara

10. Kristen Stewart: 12 miliona dolara

Banksy Dismaland: Banksy stvorio jezivi Diznilend Luksuzni hotel za mačke u Engleskoj Luksuzni hotel za mačke u Engleskoj Koji filmski junaci su ubili najviše zlikovaca Koji filmski junaci su ubili najviše zlikovaca Najpopularnije igračke u poslednjih 100 godina Najpopularnije igračke u poslednjih 100 godina · · ·