jordan
PULS GRADA · sport&rekreacija

Magazin „Forbes“ godišnje objavljuje listu najplaćenijih sportista na svetu, ali je ovaj put otkriveno i koji su to najplaćeniji sportisti svih vremena. Svi znamo da je karakteristika sportske karijere to što je relativno kratka. Oni imaju veoma malo vremena da zarade pristojan novac za život, jer sportskoj karijeri brzo dođe kraj.

Ipak, ima onih koji su tokom svoje karijere zaradili toliko da mogu za budućnost da obezbede nekoliko svojih generacija. Ko je to bio najbolji u sportu kojim se bavio ili još uvek pomalo bavi, a ima i bankovni račun koji to dokazuje? Forbes je otkrio listu najplaćenijih sportista svih vremena. Jeste, sportski hleb je teško zaraditi, ali ako ste uspešni kao momci koje ćete videti u galeriji, onda znate i kako da živite od reklama i sponzorskih ugovora. Najplaćeniji sposrtista svih vremena je Michael Jordan, a najplaćeniji fudbaler svih vremena je David Beckham! To je zanimljivo jer se smatra da najviše novca „ide“ fudbalerima, i da se u fudbalu najviše zarađuje, a samo Beckham je od fudbalera u vrhu liste po zaradi. Među prvih deset najplaćenijih sportista svih vremena nalaze se momci iz četiri različita sporta. A među 20 najplaćenijih sportista svih vremena čak je 13 Amerikanaca.

Manny Pacquiao, bokser, 490 miliona dolaraOtvori galeriju

Nina Lazić i Reebok Reebok X-Challenge yoga trening na krovu Beograda Biodanza Workshop 3 Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu teretana Kako je izgledala teretana 1892. godine adidas adidas Woman Training Day 10. decembra u Beogradu · · ·