Foto-bomba i poznati
fotografija

Pre nekog vremena videli smo da engleska kraljevska porodica ume dobro da se zabavi, makar kada je popularna foto-bomba u pitanju. Najpre kraljica Elizabeta II, a potom i princ Harry, da bi se zabava koja podrazumeva brzinu, dobar smisao za humor i neizbežan foto-aparat proširila među poznatima brže od prosečno zabavnog virala. Međutim da dobra šala nije osobina samo predstavnika „plave krvi“ imali smo prilike da vidimo u prethodnih nekoliko meseci, kada su mnogi slavni iskoristili svoju priliku da zasijaju u foto-bomba albumu.

Ko je kome upao u kadar, kada i gde videćete ako pregledate našu galeriju. Imajte na umu da su najčešće u pitanju glumci i pevači kojima je posao takav da spontanost i pravi trenutak iskoriste uvek kada su u prilici. Ove fotografije su obišle svet, a neke od njih bile i na naslovnim stranama čuvenih magazina, što će reći da su zaista izuzetne. Neke su smešne, a neke urnebesne, ali sve potvrđuju jedno pravilo – nema lepše stvari nego kada nekome „upadnete“ u kadar i ukradete slavu, za koju se i onako svakodnevno poznati bore prsa u prsa!

Princ HarryOtvori galeriju
Neobične granice među državama Neobični međunarodni granični prelazi Prijateljstva među životinjama Neobična prijateljstva među životinjama Fotografije iz ptičije perspektive Čuvene znamenitosti iz perspektive jednog drona Kako se od kiše štite životinje Kako se životinje štite od kiše · ·