Scout Larson
U VAZDUHU · urban flash

Mala Scout Larson je već postala “slavna” na internetu, s fotografijama na kojima imitira poznate žene kao što su, između ostalih, Adele, Carrie Fisher i Frida Kahlo. Sada je ponovo u centru pažnje, nakon serije fotografija posvećenih njenoj baki, koja je bolovala od raka.

Kada se baka trogodišnje Scout razbolela, njena mama je počela da fotografiše portrete na kojima ova devojčica imitira poznate žene, koje mogu biti uzor drugima poput Meryl Streep, Malale i Fride Kahlo.

Kako se baka oporavila, Scout i njena mama Ashley odlučile su da naprave žurku kojom bi to proslavile i napravile su majice s natpisom “Baka nema više rak, hajde da napravimo žurku!”. I ova serija fotografija je postigla viralni status na internetu, a vi ih možete pogledati u našoj galeriji:

Scout kao AdeleOtvori galeriju
page_coer Mačke na fudbalskom terenu: S njima je sve zabavnije New York times - the truth is hard to find Deset najboljih reklama u 2017. godini (do sada) pexels-photo_cover Povećajte svoju produktivnost korišćenjem ovih 5 pravila the_disaster_artist_lead_cover Trejler za film o najgorem filmu ikada · · ·