Nemačka u tvojim očima
PULS GRADA · aktuelno

Nemačke kompanije Lufthansa, Goethe-Institut Beograd i Turistička organizacija Nemačke (DZT) su se ove jeseni udružile u sjajnom projektu koji podstiče sve kreativce, bilo da su u pitanju amateri ili profesionalci, da se prihvate svojih foto-aparata i krenu na put istraživanja Srbije.

Naime, radi se o foto konkursu sa interesantnom temom: Nemačka u tvojim očima, na koji možete da šaljete svoje fotografije snimljene u Srbiji koje su inspirisane Nemačkom. Fotografišite predele, ljude, ambijente ili arthitekturu Srbije koja Vas najviše podseća na Nemačku, postujte fotografije na zvaničnu internet stranicu Goethe-Instituta Beograd i osvojite vredne nagrade! Fotografije treba da budu kvadratnog oblika, u rezoluciji ne manjoj od 300dpi. Vaše fotografije će biti automatski učitane i na Facebook stranici Goethe-Instituta Beograd, gde će biti dostupne za lajkovanje.

Tri fotografa koji osvoje najveći broj lajkova na Facebook stranici Goethe-Instituta Beograd biće nagrađeni vrednim nagradama koje obezbeđuju Lufthansa, Goethe-Institut Beograd i Turistička organizacija Nemačke. Uz to će 30 fotografija sa najviše lajkova biti predstavljene na izložbi u Galeriji Menjacnica Goethe-Instituta Beograd u periodu od 23. do 30. septembra.

PRVA NAGRADA: 2 Lufthansa avionske povratne karte za Minhen + 2 noćenja u hotelu (sponzorisana od strane Turističke organizacije Nemačke)
DRUGA NAGRADA: Kurs nemačkog jezika u Goethe-Institutu Beograd
TREĆA NAGRADA: Lufthansa kofer

Konkurs je otvoren od od 01. do 15. septembra 2016.
Sve informacije vezane za pravila konkursa biće dostupne na zvaničnoj internet stranici Goethe-Instituta Beograd na dan početka konkursa (od 01. septembra 2016.).

Srećno!

Herst Da i Herstu crkne krava: Incident na izložbi u Novom Sadu banksy Nova teorija o tome ko je Banksy Prostor knjige Prostor knjige – izložba Danijele Paracki Blizanci poliglote otkrivaju 7 trikova da za 7 dana naučite bilo koji jezik Blizanci poliglote otkrivaju 7 trikova kako da za 7 dana naučite bilo koji jezik ·