Photographer-takes-pictures-of-babies-as-never-seen-before-5921bd0088690-1-5922cd2d0b34b__880_cover
PULS GRADA · deca

Kada je australijska sportistkinja Rebecca Colefax zamenila svoju veoma uspešnu karijeru majčinstvom, imala je vremena da ponovo otkrije svoju staru strast za fotografisanjem, što je danas postao njen glavni izvor prihoda. Inspirisana magijom stvaranja novog života, ona se u svojoj novoj karijeri specijalizovala za fotografisanje beba i nada se da njeni radovi pomažu ljudima da sačuvaju svoje najvrednije porodične momente.

Iako je bila prvak sveta u svojoj sportstkoj disciplini i za to vreme stigla da završi fakultet i proputuje svetom, Rebecca je izjavila da su najdragoceniji momenti u njenom životu rođenje njene dece. Nakon treće prinove, ona je odlučila da se posveti fotografiji i danas zarađuje novac tako što slika trudnice, bebe i porodice.

U našoj galeriji možete pogledati njenu kolekciju slika novorođenčadi. Sigurni smo da će vam fotografije ovih malih anđela izmamiti osmeh na lice, iako je danas početak nove radne nedelje. Više o Rebecci Colefax saznajte na njenom zvaničnom veb-sajtu i Instagram profilu.

foto: Rebecca ColefaxOtvori galeriju
cover festival sonjavko 3. Festival šonjavka Otvaranje projekta sportom protiv dijabetesa u Beogradu Fudbal dijabetes kup: 1.200 mališana takmiči se na turniru u Kragujevcu Automatski nacrt Tipičan dan iz ugla majke i ćerke predstava Jagodici Predstava „Jagodići i dinosaurusi“ · · ·