HC
U VAZDUHU · svet

Trka za predsednika Sjedinjenih Američkih Država ulazi u završnicu. Koliko nam se čini po komenatrima, Amerikanci ne mogu da veruju da treba da biraju između Hillary Clinton i Donalda Trumpa. Nekada ih Internet šaljivdžije čak i izjednačavaju. Isti je to krš.

Jedna od boljih fora koja kruži Internetom ovih dana a vezana je za izbore za predsednika Sjedninjenih Američkih Država jeste fotografija mleka kom je rok trajanja 8.11.2016. a šaljivdžija je napisao: „Ovom mleku ističe rok kad i Americi“. A zaista se svašta čulo tokom kampanje, od mizoginih izjava, ksenofobičnih, rasističkih, i to sa obe strane, samo više ili manje uvijeno. A da se Hillary Clinton i Donald Trump zaista znaju veoma dugo, potrvđuje sledeća fotografija.

Dobro, nije toliko strašno, ljudi se poznaju. Ali, Internetom kruži gomila fotografija za koje bi moguća buduća predsednica Sjedinjenih Američkih Država volela da nestanu. Većina ih je vezana za njenog muža BIlla, a svi znamo da on nije baš dobar dečko. Ali, postoje i fotografije na kojima je ona, i kojih se zasigurno srami. Proverite u galeriji o kojim je fotografijama reč.

Fotografije koje bi Hillary Clinton volela da uništiOtvori galeriju
posao Novi zakon u Francuskoj: Nezakonito je kontaktirati zaposlene posle radnog vremena siromaštvo Najsiromašnije zemlje sveta Bordel Bordel u Brazilu