No_context_hmmm_moment_pictures22
KULTURA · fotografija

Sigurno vam se dogodilo da ste se našli u situaciji koju ne možete da objasnite, a ukoliko biste želeli nekom da je prepričate, najverovatnije vam niko ne bi verovao. Uz pomoć kamere na mobilnom telefonu, takve momente sada možete zabeležiti. 

Pametni telefoni su nam omogućili bezbroj opcija koje nam pružaju da lakše komuniciramo, pretražujemo internet, igramo se sa različitim aplikacijama, ali i da fotografišemo i snimamo. Nedavno je domaća grupa, Artan Lili, snimila ceo spot, samo uz pomoć kamere mobilnog telefona. Nosimo ih stalno sa sobom, ponekad, toliko gledamo u njih da zaboravljamo na okruženje, a neretko se dešava da kada naiđemo na nešto neobično ili lepo, ruka nam sama leti ka telefonu i opciji kamera. Na taj način želimo da zabeležimo trenutke čiji smo svedoci, kako bi kasnije te fotografije podelili na društvenim mrežama ili zadržali za sebe. Međutim, u životu oko nas, svakodnevno se dešavaju neverovatne situacije, a mi smo pronašli fotografije upravo takvih situacija, koje možete pogledati u našoj galeriji.

Fotografije koje je teško opisatiOtvori galeriju
pageshanghai Šangaj: Grad između tradicije i modernosti photo-project-wait-watchers-haley-morris-cafiero-16-5a8bf313d85bb__700 Na koji način ljudi posmatraju gojazne page-cover Retke slike zvezda ’70-ih i ’80-ih john-wilhelm-whimsical-illustrations-2-cover Zabavne foto manipulacije jednog tate · · ·